dimecres, 25 novembre de 2009

QUÈ SABEM DELS GUEPARDS?

ELS GUEPARDS

*Què són els guepards?

Són mamífers de la família dels felins.

*Com són?

Tenen el cap petit, les dents molt afilades i les orelles curtes i arrodonides. Les seves potes són fines i llargues.

*On viuen els guepards?

La majoria es troben a l’ Àfrica sub-sahariana. Prefereixen viure a semi-deserts, sabanes, prats i camps de grans arbustos.

*Què mengen els guepards?

Cacen sobretot mamífers de la mateixa mida o més petits que un guepard adult: gaseles, impales, nyus i llebres.

*Com neixen els guepards?

Són vivípars perquè neixen de la panxa de la mare.

*Com es mouen els guepards?

És l’animal més ràpid de la terra i pot agafar la velocitat de 150 Km per hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada